15.11.2017

Adidas-sukatVaikka lumi jo hiljalleen satelee maahan, niin on pakko esitellä nämä syksyllä kuvatut sukat. Neuloin sukat pikkusiskolle joululahjaksi viime vuonna. Sain jo lähes kaksi vuotta sitten toiveen pitkistä sukista, joissa olisi kolme raitaa ja Adidaksen logo. Heti aloin innoissani neulomaan ja ensimmäisen sukan neulottuani tajusin, että se on niin kapea ettei mahdu siskoni jalkaan, vaikka hänellä onkin sirot sääret. Kaapin perukoilla se lojui sitten vuoden, ennen kuin jaksoin uudestaan innostua. Tällä kertaa yritin kuitenkin mitoittaa sukan siskon jalkaan sopivaksi ja aika hyvin siinä onnistuinkin. Hieman olisi saanut nilkasta olla istuvampi mutta ei ainakaan purista.

Logon silmukoin jälkeenpäin sukan varteen. Kun kuvion haluaa vain tiettyyn kohtaan neuletta, on helpompi silmukoida kuin tehdä kirjoneuleella. Ensimmäiseen sukkaan silmukoin logon vasta sukan ollessa kokonaan valmis, toista tehdessäni silmukoin jo ennen kantapäätä. Silmukointi on helpompaa kun saa käden molemmista suunnista työn molemmille puolille. Mutta on se sen verran näpertämistä, että ei ole minun lempipuuhaa. Ihan liian paljon pääteltäviä lankoja, vaikka ne yrittikin minimoida ihan minimiin.

Reilu kuukausi sitten olin kotona käymässä ja yllätyin ja ilahduin kun näin siskon jalassa nämä sukat. Olin jo itse kerennyt unohtamaan, että tämmöisetkin on tullu tehtyä. Kiva kun sisko ei ole unohtanut ja sukat on edelleen käytössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti